» جستجو در سایت
جستجوی پیشرفته جستجو در وب
منو اصلی
 
اخبار > نخستین دوره مسابقات آزاد مهارت پخت باقلوای قزوین برگزار شد


    نسخه چاپي           ارسال به دوست

  نخستین دوره مسابقات آزاد مهارت پخت باقلوای قزوین برگزار شد
 
 

بنا بر این گزارش، این مسابقات با هدف  فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان افراد دارای مهارت در این حوزه و سنجش توان مهارتی و در راستای معرفی و برند سازی شیرینی سنتی قزوین برگزار شد .

در  این مسابقه  که با حضور غلامرضا راز، مدیر مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور برگزار شد درحین  برگزاری نخستین مسابقات آزاد پخت باقلوا  گفت: فراگیران آموزش‌های فنی وحرفه‌ای کشور با وجود همه محدودیت‌ها و کمبود برخی تجهیزات که به دلیل تحریم‌ها دارند در رقابت‌های مختلف مهارتی،  رتبه‌های برتر جهانی را کسب می‌کنند. هدف از برگزاری این رقابت ها شناسایی استعدادها و نخبگان مهارتی، ایجاد اشتغال پایدار و تزریق افراد برتر مهارتی به بازار کار است.

 

مدیر مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور، افزود:  فراگیران مهارت‌های فنی و حرفه‌ای کشور براساس استانداردهای روز دنیا درقالب رقابت‌های بین‌المللی و جهانی مهارت با کشورهای مطرح دنیا رقابت می‌کنند و مدال‌های طلا، نقره، برنز و دیپلم‌های افتخار را به خود اختصاص می‌دهند.

 

 امینی مدیرکل آموزش فنی و حرفه  ای بیان کرد: یکی از اهداف ما جلب مشارکت اصناف سنتی فعال در تولید و عرضه شیرینی سنتی قزوین بود تا ضمن توجه به کیفی سازی تولید به معرفی شیرینی سنتی هم توجه کنند تا صادرات این محصول به اقصی نقاط ایران و خارج از کشور هم در برنامه ریزی لحاظ شود.

امینی  یادآور شد: شیرینی سنتی قزوین قابلیت آن را دارد که با رقبای خود مانند باقلوای ترکیه و یزد، به خوبی رقابت کرده و حضور بیشتری در بازارها داشته باشد زیرا مواد اولیه طبیعی استفاده شده در این شیرینی مانند پسته، بادام، زعفران همه در استان تولید می‌شود و کیفیت بی نظیری دارد.

وی گفت: در این جشنواره به دنبال شعار دادن و یا نمایش نبودیم زیرا باور داریم این محصولات می‌تواند اقتصاد فعالان این عرصه را متحول کرده و صادرات استان را بیشتر کند و در کنار آن در سبد سوغات قزوین برای گردشگران ایرانی و خارجی هم قرار گیرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین تصریح کرد: برای این که جشنواره مورد توجه شهروندان قرار گیرد برنامه‌های متنوعی در طول ۴ روز برگزاری جشنواره پیش بینی شد که پخت بزرگترین شیرینی و باقلوا، مسابقه عکاسی، مسابقه پخت شیرینی سنتی، رونمایی از تمبر یادبود و ۵ اثر ناملموس شیرینی سنتی و خوشه کسب و کار و نیز تجلیل از پیشکسوتان از جمله این برنامه‌ها بود.

لازم به ذکر است خانم فاطمه نوری نفر اول مسابقات پخت باقلوا . نفر دوم خانم فریبا جورابچی و نفر سوم خانم فاطمه رازقی  برگزیدگان این دوره از مسابقات آزاد بودند.

 

 





  




   تاریخ درج خبر : 1398/11/19   |   ساعت درج خبر : ١٢:٢٠   |   تعداد نمایش خبر : 3989


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




تاریخ آخرین بروز رسانی: 1399/07/07 | بازديدکنندگان اين صفحه: 550039 | بازديدکنندگان امروز: 161 | کل بازديدکنندگان: 5697805 | بازديدکنندگان آنلاین: 2 | زمان بارگزاري صفحه: 0.5990 ثانيه
مسئولیت محتوای اخبار به عهده روابط عمومی و اطلاعات درج شده در هر بخش به عهده مدیر مربوطه می باشد. طراحی، اجرا، پشتیبانی: مدیریت فناوری ارتباطات و اطلاعات
Copyright © 2008 IRAN TVTO . All rights reserved