» جستجو در سایت
جستجوی پیشرفته جستجو در وب
منو اصلی
 
اخبار > استاندارد ملی باقلوا وشیرینی سنتی قزوین تدوین گردید


    نسخه چاپي           ارسال به دوست

  استاندارد ملی باقلوا وشیرینی سنتی قزوین تدوین گردید
 
 

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرقه ای استان قزوین ، محسن مددی اظهارکرد: تدوین استانداردهای آموزشی فنی و حرفه‌ای برای تحقق خط مشی‌ها و سیاست‌های سند راهبردی مهارت و فناوری و توسعه و ارتقای آموزش‌های مهارتی، ظرفیت سازی و توانمند سازی نیروی انسانی بر اساس مشاغل مورد نیاز استان انجام شده‌است.
مددی بیان کرد: استاندارد آموزشی در  رشته تهیه و پخت شیرینی های سنتی و باقلوای سنتی قزوین ‌ توسط کارشناسان و پژوهشگران اداره کل آموزش فنی و حرفه ای تهیه وتدوین شده  و موفق به دریافت کد ایسکو از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گردید و در سایت بارگزاری شده است.

وی هدف از تدوین استانداردهای مختلف در حوزه آموزش را تدوین استانداردهای جدید مطابق با نیاز روز و بازار کار برای توانمند سازی و ارتقای کیفی منابع انسانی از طریق ارتقای کیفیت استانداردهای آموزشی موجود، مشارکت ذی نفعان در تدوین استانداردهای آموزشی مورد نیاز بازار کار عنوان کردواظهار داشت : استادارد تهیه و پخت شیرینی های سنتی و باقلوای سنتی قزوین در گروه خدمات تغذیه ای است و17  ساعت آموزش نظری و 58 آموزش ساعت عملی دارد .


مددی به ارتقای کمی و کیفی منابع آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و توانمند سازی و ارتقای کیفی منابع انسانی می تواند در ایجاد اشتغال پایدار دراستان نقش مؤثری داشته تاکید داشت و گفت: این اداره کل برای توجه به نیاز بازار کار و سنتی و بومی بودن این استان از طریق نیاز سنجی‌های انجام شده اقدام به تدوین استانداردهای شایستگی شغل کرد لاطم به ذکر است که  صاحبان صنایع شیرینی سنتی و کارشناسان متخصص  و قنادان و متقاضیان می توانند با آموزش این استاندارد مهارت لازم را کسب نمایند

 





  




   تاریخ درج خبر : 1400/03/23   |   ساعت درج خبر : ١٠:٥٨   |   تعداد نمایش خبر : 151


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




تاریخ آخرین بروز رسانی: 1400/09/14 | بازديدکنندگان اين صفحه: 658874 | بازديدکنندگان امروز: 420 | کل بازديدکنندگان: 6248221 | بازديدکنندگان آنلاین: 2 | زمان بارگزاري صفحه: 0.6651 ثانيه
مسئولیت محتوای اخبار به عهده روابط عمومی و اطلاعات درج شده در هر بخش به عهده مدیر مربوطه می باشد. طراحی، اجرا، پشتیبانی: مدیریت فناوری ارتباطات و اطلاعات
Copyright © 2008 IRAN TVTO . All rights reserved